Du må meget gerne skrive en kommentar i gæstebogen hvis du har kørt sporet. Du må også gerne skrive hvor i landet du kommer fra.

 

Tak til alle der har skrevet i gæstebogen. Det er dejligt med så meget positiv respons.

52 kommentar(er)

Skriv ris&ros i gæstebogen

Skjul kommentarer
2021.01.20 Skrevet af René Jørgensen
Min kæreste og jeg har idag været en tur rundt på singletrack Grenå. Vi kommer fra Sønderborg og har været på ferie i Grenå.
Vi er absolut ikke vant til at køre på mtb baner, men når den nu var lige i baghaven så skulle den prøves.
En fantastisk god og varierende bane, som er rigtig godt vedligeholdt. Samtidig er det nemt at finde rundt. På de små 24 km som det blev til for os (vi to de 2 short-cuts der er), der var der ikke nogle steder vi var i tvivl om hvor banen var.
Kæmpe stor ros til singletrack-grenå for at anlægge banen og vedligeholde den.
2017.11.14 Skrevet af Elsebet Holt
Vi havde i weekenden besøg af gæster fra hhv. Sjælland og Hinnerup. De havde medbragt mountainbikes med henblik på at prøve sporet, som jeg, uden selv at køre mountainbike, havde reklameret for. Vores gæster havde skønt vejr, og de var begejstrede for området og sporet. Én erfaring kan de dog give videre: De startede ved nr. 63, som ligger for enden af Sommerlyst, hvor vi bor ud fra den antagelse at det kunne være lige meget, hvor man startede. Men det blev en hård start på grund af kuperet terræn. Det havde været det rigtige ar starte ved rutens nr. 1 😊
2016.12.28 Skrevet af Peter Kruse
Nu har vi for 3 gang i år kørt fra Vejle til Grenå, alle deltagere er blevet vild positivt overrasket over sporet, de relativt få højdemeter lyder ikke af meget når man til dagligt kører i bakkerne omkring Vejle. Men kort sagt vildt fedt spor kæmpe 5 tal herfra, vi kommer helt sikkert igen.
2016.08.14 Skrevet af Kurt Bjeldal
Har kørt sporet for første gang d.d. Det er helt fantastisk. Stor tak til jer der har designet dette spor. Endomondo trackede ingen højdemeter, men det skal man bestemt ikke lade sig snyde af. Vender helt sikkert tilbage.
Kurt, Assentoft.
2016.08.04 Skrevet af Flemming
Hej
Meget imponeret over jeres arbejdet med sporet, var ude idag, og mange steder var der slået græs og andet bevoksning. også fint med de mange broer og kørebaner hvor der er sand. Desværre var der pænt mudret flere steder, men det gik.
Som en anden forslog burde i oprette et mobilepay /swipp nr. så gæster kan donere lidt. Evt. sætte et skilt op ved start også.

Kommer fra Glostrup , ved København :-)
Mvh. Flemming
2016.02.18 Skrevet af Peter S. Bernsen
Ærø besøger Grenå. Torsdag d. 18. februar 2016
Har netop kørt noget af sporet i plantagen! Dybt imponeret over det gode stykke arbejde, der er lavet i forbindelse med tracket. Rigtig mange spændende sving og balanceovergange, der sætter dine evner på cyklen på spil. Rigtig god idé med pileafmærkningerne, så man ikke bliver udsat for unødvendige nedkørsler, der kan slå benene og cyklen væk under dig. Meget opfindsomme og sjove forhindringer undervejs, der kan sætte gang i adrenalinet og sende dig videre i sporet fuld af selvtillid. Kommer tilbage og kører resten af sporet en anden gang.
2015.11.16 Skrevet af Sporteamet
Singletrack-grenaa's sporteam har fået sponceret en kasse øl af Jakob Schmidt fra Holstebro for vores arbejde med at vedligeholde sporet. Den vil blive nydt i små bidder under de kommende sporarbejder. Tak for det :-)
2015.10.15 Skrevet af Lasse D
Fedt fedt spor. Har kørt det to gange. Mega fed.
2015.09.07 Skrevet af Jakob Schmidt
Er der eventuelt et kontonummer eller mobilepay, så man kan støtte det gode arbejde ?
2015.05.19 Skrevet af Sven
How much work must have been done to build such a nice and original track...
Thanks!
2015.02.17 Skrevet af Tine
Er på ferie i Grenå og har set frem til at køre sporet, og er absolut ikke blevet skuffet. Fed tur med mange udfordringer til krop og hjerne. Skal køres igen inden hjemrejse😄 helt misundelig på jeres track og tak til de ildsjæle der har lagt kræfter i skoven. Vi bor i Kerteminde og kommer helt sikkert forbi igen🚴
2015.02.06 Skrevet af Søren Larsen
Hej er der nogen der kan berette om hvordan sporet er pt ? Havde planer om en tur den 14/2. Evt nogen der skal køre der ude den dag om formiddagen som man kunne køre med.
Mvh Søren
2015.01.07 Skrevet af Mathias Møgelbjerg
Det er et god spor mega fed køre selv tit når jeg er i sommer hilsen Mathias Hammel ck
2014.12.27 Skrevet af Peter
Hej, kan kun sige super fedt track :)
2014.10.10 Skrevet af Torben Wind
Har lige med glæde fundet ud af, at der er det her spor vi skal bo lige klods op og ned af ifm vores efterårsferie i næste uge - ser frem til at pløje turen igennem :-)
2014.07.25 Skrevet af Peter Kruse
Hej

En kammerat og jeg kørte hele sporet i går, og dybt imponeret over turen. Vi er begge to i rimelig god form, og gode teknisk, og vi tænkte det bliver let. Vi bor ved Vejle hvor det er let at komme til højdemeterne. men vi var begge flade da vi landede på campingpladsen. Super fedt spor prøv det før din nabo :-)
2014.07.21 Skrevet af Lars Nørlund
Vi er fra Randers og var på Grenå Strand Camping. De havde lidt om ruten på deres hjemmeside så vi havde taget cyklerne med. Min dreng på 11 år var med og vi tog ruten af to omgange først. I torsdags inden hjemrejse tog vi så hele ruten på en gang. Den er meget krævende, men rigtig fed at køre på. Jeg tror helt sikkert vi tager en tur til Grenå for at prøve den igen. Fantastisk arbejde og stor ros til alle de frivillige.
2014.06.12 Skrevet af Jan
Kan kun støtte op om de mange rosende ord der tidligere er skrevet om jeres singletrack, men jeg vil dog gerne give spor teamet en særlig hilsen - alle kan se at det er et stort arbejde at etablere og vedligeholde et spor som dette :)
2014.06.09 Skrevet af Daniel Kruse
https://www.youtube.com/watch?v=A1hsN3g8w_Q&feature=youtu.be&hd=1

lige en lille film "optaget på sporet i grenå" :-)
god fornøjelse!
2014.05.26 Skrevet af E. Glad
Havde læst om sporet og besluttede at prøve det i forbindelse med et ferieophold på Djursland. Sporet er super godt skruet sammen, ikke mange højdemeter, men vel nok mellem 500 - 800 sving. Det er imponerende at opleve det store sporarbejde der er gået forud for dette spor. Skiltene kan dog i nogle tilfælde være misvisende. Nogle af forhindringerne med tre pile ER faktisk svære hvor andre "bare" handler om at holde balancen!
Tak til GCC for god rundvisning
2014.05.22 Skrevet af Daniel Kruse
Mega lækkert spor!
første gang jeg nogensinde har haft min mountainbike ude på et rigtigt rit. Jeg synes det er godt lavet, og er meget meget positiv omkring de forskellige forhindringer der er der ude (det er perfekt). Jeg er blevet så fanget af det at jeg tror jeg tager endnu en tur i dag.
KAN KLART ANBEFALES!
2014.05.05 Skrevet af Michael Christian Nielsen
Dejligt spor. Køre gerne fra Aarhus til Grenå, og det på trods af, at jeg lige har Marselisborg i "baghaven" Jeg elsker sporet for at det er så teknisk krævende og anderledes. Jeg er mere træt i hele kroppen når jeg har kørt hele sporet i Grenå, end når jeg køre spor med masser af højdemeter. Og så lige en anderkendelse og en stor tak til alle jer der vedligeholder sporet.
2014.04.23 Skrevet af Jan Høgsberg-Hansen
Et virkeligt fedt spor. Der skal ligge en stor ros til de frivillige, som har lagt en masse tid på at lave og vedligeholde sporet, det vil helt sikkert blive besøgt igen.
2014.04.18 Skrevet af Michael Brunhøi
Cykelcomputer fundet d.18 april på sporet, udleveres ved henvendelse til 40520306
2013.12.29 Skrevet af Daniel Holt
Fedt og godt spor. Den nyligt udlagte træflis gjorde godt flere steder. Det er virkelig en spændende rute der byder på masser af udfordringer og flot natur. Specielt passeringerne af dyrehegnene ved heden er godt lavet. Et rigtig godt spor hvor sværhedsgraden kan varieres med højere/lavere hastighed.
2013.12.03 Skrevet af Kim Lauritsen
Hej, jeg var sammen med min Mtb makker, en tur på sporet søndag d. 1/12-13. Det er virkeligt et fedt spor, i starten virker det ikke rigtigt som om man laver andet end at cykle rundt på det samme sted, men må sige det pludseligt bliver anderledes, med masser af super gode udfordringer, samt masser af flot natur. Vi kommer helt sikkert igen. :-) fedt spor og flot arbejde.!
2013.11.04 Skrevet af Palle Rasmussen
Vi var 3 personer som kørte en tur på sporet i går (3-11-13) Super varieret spor med flere muligheder undervejs. Træstykkerne var dog så glatte at de blev sprunget over, men så må vi bare tilbage når det er tørret op. Tak for et godt spor.
Mvh.
Palle
2013.10.21 Skrevet af Paw Rademacher
Hej Grenå singeltrack
Vi har været 6 personer fra Horsens der valgte at køre hjemmefra kl 8.00 mandag morgen i 42 for at kører jeres spor, vi startede på sporet kl 10.00 her tænkte jeg gud ved om vi kan nå at køre det to gange, men da vi havde kørt i en time og jeg kiggede på tælleren kunne jeg godt se at det ikke lod sig gøre, et god råd hvis man bare vil havde en hygge tur, ta rygsækken med der er masser af skønne steder man kan nyde en kop te eller en madpakke undervejs. Super fed rute, hvor man kan få opfrisket sin balance.
Hvis man skulle sidde og tænke den ligger godt nok langt væk, så tøv ikke bare kom af sted det fortryder i ikke. eneste minus der burde være hønsetråd på træbroerne da det er livsfarlig i vådt føre, men vi kommer helt sikker igen også gerne med flere rytter.
Paw
2013.06.15 Skrevet af Vegar Ravnås
Hei. Hvordan er dette sporet i forhold til sporet i Slettestrand teknisk sett? Skal på ferie til Grenaa 22 til 29 juni å lurer på om jeg skal ta med mtb eller roadbike. Og et dumt spørsmål er der masse snakes/ormer i løypen på disse tider ? Hader dem ;) Takk for svar
2013.05.12 Skrevet af Martin Holm
Super fedt spor, jeg står meget gerne til rådighed med en hjælpende hånd når sporet næste gang skal vedligeholdes. Ideén med at lægge rio-net & barkflis på de sandede opkørsler er rigtigt godt tænkt :-). Jeg vil imidlertid kraftigt advare imod at køre ned ad skibakken hvis man ikke er i 100% balance, det gjorde jeg i tirsdags og det kostede et brækket fodled da jeg pga. min manglende balance forsøgte at kompensere ved at sætte den ene pedal lidt længere ned, men en lille træstub gemt under græsset ramte min hæl, og derved brækkede jeg mit forled. Men jeg vender frygteligt tilbage når foden atter er i orden:-) Endnu en gang super fedt spor der ermeget teknisk krævende.
2013.04.11 Skrevet af Henrik Storgaard
Virkelig et lækkert spor i har lavet her. Det er absolut udfordrende at holde gang i cyklen og samtidig hele tiden at skulle læse sporet og finde den optimale linie, og samtidig sjovt med nogle lækre features.
Eneste ris er at i måske burde afmærke lidt bedre ved overkørslen over det elektriske hegn, der hvor man kører ud af indhegningen - man bliver lidt overrasket når man finder sig selv hængende i det hegn der er umiddelbart på den anden side (heldigvis var der ikke strøm på)
2012.11.12 Skrevet af Lasse
Er der nogen som kan berette om hvordan sporet er pt.? Har planer om at aflægge et besøg i løbet af ugen, men hvis sporet er helt kørt op venter jeg hellere... På forhånd tak.
2012.11.11 Skrevet af Jacob
Hold så op et fedt spor det var bestemt køreturen fra Skanderborg værd. Godt arbejde der er lavet. Det er ikke sidste gang vi kommer forbi Grenå :-)
2012.09.09 Skrevet af Jacob
Fed rute i har lavet der, virkelig kanon

Og tak til de ærlige folk der fandt min telefon på ruten som jeg tabte 5/9 1000 tak skal i have.
2012.08.23 Skrevet af Rasmus
Super rute i har fået lavet derude, sjældent har jeg haft det så sjovt på flad jord :-)
2012.08.15 Skrevet af SKA
Fed rute, men jeg kunne tænke mig, at der blev opsat pile der kan guide tilbage til start, så man ikke, som ikke stedkendt, er tvunget til at køre hele ruten. Man kommer over en del grusveje nogle af disse må kunne bruges til at lave nogle kortere ruter.
2012.08.15 Skrevet af ken cordes
Hej Alle, I've ridden many trails in europe as well as america, and I'd put this one up in my top ten faves. Whoever created this needs a big hug from grenaa kommune, and the country itself. No you don't get the højdemeter. Nor do you go fast fast fast. But this thing reminds me of how fun a good long singletrack run can actually be. The firhindringer are sneaky but challenging. THANK YOU!
2012.07.18 Skrevet af Jørgen Hougaard
sjov og spændende rute, også for os der ikke drenge mere, men det bliver man når man starter på ruten. :-)
kunne dog godt tænke mig et oversigtskort (bare på nettet) i stil med det de har i Ebeltoft for os der ikke har det nyeste GPS udstyr :o)
2012.07.11 Skrevet af Henrik H H
Hej
Idag har jeg gennemført 23 km på et af de hårdeste singletracks jeg har prøvet. Turen har taget lidt over to en halv time inklusive en lille pause til at snakke med fårene.
Selvom ruten ikke har de store højdemeter er det super fedt, og inden jeg forlod campingpladsen havde jeg ikke regnet med at køre mere end ca. en time, men turen i grenå plantage bliver bare ved med at være sjov og udfordrende, og pludselig var jeg over halvvejs, og så kan man jo lige så godt tage resten. SUPER fedt spor.
Kan kun anbefales :-)
2012.07.10 Skrevet af ulrik falkø
En anderledes og super variation til de andre gode ruter på djursland. Fedt med de tekniske passager. Ulrik
2012.06.21 Skrevet af Søren Løjtved
Hej derude, Nu er det efterhånden nogle uger siden at en kammerat og jeg var en tur på Grenå singletrack (det var ikke sidste gang) Super god teknisk rute! Hjemmesiden er virkelig flot lavet med masser af god Info. Ruten derude i plantagen er helt i top. Til jer der ikke har prøvet Grenå singletrack---KAN DU/I SÅ KOMME AFSTED!! :-)
2012.05.25 Skrevet af Kim
den skal helt siker prøves til sommer, når vi skal en uge i sommerhus i Grenå, og så vidt jeg kan se ligger somerhuset kun 700-900meter fra ruten nice !!
2012.05.18 Skrevet af kasper larsen
fed bane, men har aldrig prøvet en rute som suger alt energi ud, som denne. alt i alt en fed oplevelse.
2012.04.18 Skrevet af Allan Bjerre
Et rigtigt fedt spor ! Må have været en kæmpe opgave at etablere.
2012.04.17 Skrevet af tune
dejligt med en god teknisk rute i grenå, godt arbejde på ellers rimeligt fladt område.. og fin hjemmeside
2012.04.10 Skrevet af Frank Støve
GENIALT ! ! !
Her kan alle simpelthen prøve kræfter med deres MTB ung eller gammel, begynder eller prof så får man sin sag for her kører man med max puls hele tiden og så er det jo dejligt at sporet er delt ind i mange små bidder så man kan springe fra når man har fået nok.
Frank
2012.04.10 Skrevet af Marianne Edemann & Carsten Jensen
Fantastisk arbejde, resulterende i en kanon fed rute med udfordringer af forskellig art... Kan varmt anbefales, helt sikkert et besøg værd..., lidt erfaring en fordel...
2012.04.10 Skrevet af Jacob Lahn
Stor ros til banen - Det er altid en fornøjelse af cyklen den igennem :-)
Kanon initiativ !!
2012.04.10 Skrevet af Søren Schougaard
Kanon fed hjemmeside og helt igennem gennemført m¨åde at præsentere en rute på.

Jeg vel helt sikkert bestræbe mig på at besøge Grenaa i den nærmeste fremtid.
2012.04.09 Skrevet af Mogens From Hansen
Flot måde at præsentere MTB ruten på.
2012.04.09 Skrevet af Tommy Pedersen
Det ser virkelig godt ud. Jeg glæder mig meget til at komme ud og prøve det! Tak for endnu et spændende spor!
2012.04.09 Skrevet af Mikael Nielsen
Det ser fandeme sejt ud, måske man skulle tage en tur til Grenå med biken en dag..... flot arbejde !