4 Marts 2017

 

 

Sporteamet har holdt spordag med ren fliskørsel på et meget tiltrængt spor. Vi fik kørt 2 store trailerlæs og nåede omkring 3 km. spor

 

 

 

Dagens Hold:

Søren Bach Sørensen. Malene Jakobsen, Leif Parmo Sørensen, Martin Foss og Jens Erik Jakobsen

4 Marts 2017

 

 

Sporteamet igang langs Fulgsangvej. Der er meget langt at gå med trillebørene så det bliver til nogle kilometer for trillebøreførende der skal køre frem og tilbage. Men det er hyggeligt arbejde

 

 

12 Februar 2017

 

 

S-bommen har fået en totalrenovering da den var ved at være lidt rådden i kanterne. Den er blevet lidt bredere og er sænket omkring 10 cm så der er ikke så langt ned hvis man kører ved siden af.

 

 

 

Dagens hold:

Søren bach Sørensen, Henning Fløjborg, Ole T Nielsen og Jens Erik Jakobsen

 

 

 

 

25 August 2016

 

 

Flere har været ved at ryge over styret når hængebroen skulle passeres.Broen var lidt for slap og lavede en bølge foran cyklen hvis farten var lidt for høj.

Den er nu blevet strammet op så den ikke længere laver bølge. Den er blevet noget nemmere at passere over så vi har skiftet 3'er pilen ud med en 2'er

 

 

 

En tung hængebro er ikke nem at styre når man løfter i den. Så arbejdet tog en del længere tid end først beregnet

 

 

Dagen hold:

 

Søren Erikstrup og Jens Erik Jakobsen

1 Juli 2016

 


Sporteamets hidtil største projekt. En 40 meter lang lavbro og 200 meter nyt spor. Lavbroen er bygget der hvor sporet i længere tid har stået under vand. Med det nye forløb kan sporet også køres i våde perioder hvor grundvandet står højt.

 

 

Ud over lavbroen er der kommet 3 nye små broer og et flyvehop over en grøft.

 

 

1 Juli 2016

 

 

Der er lagt mange timers arbejde i det nye stykke og de nye tiltag. Vi har haft hjælpere der ikke er med i sporteamet men alligevel gerne ville give en hånd med.

 

 

Holdet over flere dage :

Søren Bach Sørensen, Jens erik Jakobsen, Lennart Bruener, Søren Erikstrup, Rico Hinrichsen,Marie Nielsen, Mike Bruener, Henrik Grønlund, Amalie Hjerrild Sørensen.

 

1 Juni 2016

Egestammerne har holdt flyttedag og har fået nyt liv et andet sted på sporet. Tæt på den nye placering har vi lagt en lille sløjfe til sporet for at komme helt væk fra et vådt og sumpet område.

 

Der hvor de lå før er der stadig meget vådt og vi kommer efter alt sansynlighed aldrig til at køre i det område mere.

Vi måtte have lidt større maskineri igang for at få dem trukket fri af mudderret. Man kan stadig ikke køre der med maskiner så de måtte trækkes fra lang afstand

 

 

Dagens hold:

 

Søren Bach Sørensen, Søren Erikstrup og Jens Erik Jakobsen

 

Her ligger de så nu egstammerme forhåbentlig til glæde for alle der er trætte af mudderhuller.

Da vi er løbet tør for 2'er pile skilte har vi givet den 3 indtil videre.

 

Dagen arbejde blev 2 sumpområder repereret og oprydning på sporet der hvor stammerne lå før.

19 Maj 2016

 

 

Det store sandhul på heden er nu også blevet lappet. Vi har lagt en rullemåtte i svinget så man kan holde banen rundt i svinget. Der er nu kun en enkelt sted tilbage hvor vi skal have lagt måtter ud inden sandet for alvor løsner sig.

 

Dagens hold:

Søren Bach Sørensen, Henning Fløjborg og Jens Erik Jakobsen

5 Maj 2016

 

 

Endnu et mudderhul er blevet farbart igen. Denne gang med en ca.8 meter lavbro hen over det våde og opkørte område. Den er lavet lidt skrå og med bue så der kan holdes fart til bakken der kommer lige efter.

 

De lange stammer i bunden hentede vi et andet sted i skoven. Så der skulle slæbes og løftes en del inden vi kunne komme igang med byggeriet.

 

 

5 Maj 2016

 

 

Dagens hold:

Søren Bach og Jens Erik Jakobsen

 

 

30 April 2016

 

En ny bro over den overfyldte grøft. Vi har rykket broen og sporet ca. 10 meter for at undgå et skarpt sving hvor vandet gennem længere tid har samlet sig.

Broen er opgradet fra en 1'ner til 2'er da den er blevet en anelse sværere.

 

Dagens hold:

Jens Erik Jakobsen og Søren Bach

 

24 Marts 2016

 

Udkørslen fra Sumpen har fået ny overkørsel. Den er lavet højere og er blevet ca. 5 meter længere så man nu kan køre over uden af få våde fødder.

 

 

Dagens hold:

Søren Bach, Stefan Heyn, Malene Jakobsen, Martin Foss og Jens Erik Jakobsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19 Marts 2016

 

Vi har kørt flis på en lille del af sporet og fået lavet nye stolper til pileskiltene. Det er planen at samtlige stolper skal udskiftes da vi får navneskilte på nogle af forhindringerne.

Dagens hold:

Søren Bach, Lars Hammer, Malene Jakobsen, Martin Foss og Jens Erik Jakobsen